sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Masters of Sex (2013-????)

Masters of Sex


Gen: Drama
Actori: Michael Sheen, Lizzy Caplan, Caitlin FitzGerald, Nicholas DAgosto, Teddy Sears
Poveste:
Michael Sheen şi Lizzy Caplan îi joacă pe William Masters şi Virginia Johnson, autorii unor cercetări ştiinţifice pe teme sexuale, în acest nou serial plasat în anii '50 şi inspirat de o carte semnată de Thomas Maier.
Cele două personaje, jucate de Sheen (Frost/Nixon, The Queen) şi Caplan (Party Down, New Girl) sunt în deschiderea filmului încă nişte începători în studiul comportamentului sexual al oamenilor. Atunci când cei doi se întâlnesc, în 1956, Masters este un medic surprins să afle că multe femei simulează orgasmul, şi a cărui viaţă intimă cu propria soţie se rezumă la executarea „celei mai bune poziţii pentru concepţie”.
În schimb, mai tânără şi plină de viaţă, Johnson este o fostă cântăreaţă de bar care caută experienţe sexuale pentru că o fac să se simtă bine, fiind capabilă să nu se implice afectiv atunci când face sex. Totodată, îşi doreşte mai mult decât „o altă relaţie” cu un bărbat.
De aici încolo, cei doi vor surprinde o lume întreagă cu cercetările lor, ce constau în a lega senzori diverşilor subiecţi în timpul actului sexual, pentru a înregistra parametrii fiziologici ai orgasmelor. Prin urmare, avem un bordel-clinică. O cameră ascunsă într-un dildo numită Ulise. Şantaj în forme diverse. Totul pentru colectarea datelor „fiziologice” necesare studiului.

Sezonul 1
☛ Episodul 01 - Pilot
☛ Episodul 02 - Race To Space
☛ Episodul 03 - Standard Deviation
☛ Episodul 04 - Thank You for Coming
☛ Episodul 05 - Catherine
☛ Episodul 06 - Brave New World
☛ Episodul 07 - All Together Now
☛ Episodul 08 - Love and Marriage
☛ Episodul 09 - Involuntary
☛ Episodul 10 - Fallout
☛ Episodul 11 - Phallic Victories
☛ Episodul 12 - Manhigh

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu